Alternativa nyheter om svininfluensan A(H1N1) 2009-10-30

fredag 30 oktober 2009

Detta är en sammanfattning av nyheterna om svininfluensan A(H1N1) 2009-10-30 utanför mainstream media. Detta kan bland annat vara intressant i framtiden för att se hur alternativmedia och vaccinationsmotståndare har rapporterat om svininfluensan.

Svininfluensa-vaccinet - Svininfluensan 5-2 eller 0-0?
Nu befaras svininfluensa-vaccinet ha tagit ytterligare en persons liv och har då sammanlagt dödat 5 personer. Det debatteras mycket om det verkligen är vaccinets fel eller inte, vissa experter har sagt att dom inte dog av vaccinet utan att ”deras tid helt enkelt var inne” och att ”dom dog av döden”.

http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/2009/10/svininfluensa-vaccinet-svininfluensan-5.html


Information eller desinformation?
Schweiz anser tydligen att vaccinet mot flunsan är otillräckligt testat, och tills dess att man fått godtagbara testresultat så kommer de inte att låta vaccinera personer under 18 år, gravida och de över 60 år. Här i Sverige är det en helt annorlunda syn från "de som säger sig veta": "– Det finns ingen täckning för att ta ett sådant beslut i Sverige. Tvärtom visar data att de här grupperna gynnas av en vaccinering, säger Jan Liliemark till Aftonbladet" Det är samme professor som jag skrev om i ett tidigare inlägg där han sagt: "Vilka typer av biverkningar det skulle kunna vara kan inte professor Jan Liliemark säga."

http://severkligheten.blogspot.com/2009/10/information-eller-desinformation.html


Fler och fler talar om biverkningar från VACCINET!
De flesta som tagit vaccinet berättar om feber, värk i leder och smärta i armen, men en del har fått svårare biverkningar.

http://blogg.expressen.se/stopnwo/entry.jsp?messid=549727


NEJ till vaccinet mot svininfluensan!: Varför ska man tro på det som står på här? Jo...
På denna sida finns just nu FEM viktiga punkter alla bör ta en titt på!

http://nejtillvaccin.blogspot.com/2009/10/vaccinera-er-inte-pa-denna-sida-finns_24.html


Med svininfluensan som levebröd?
Gissa vem som har tjänat på svininfluensan? Gissa en gång.. Läkemedelsbolagen! Vilken chock va? Först så sprids det en massa artiklar i tidningarna om hur farligt den här influensan är och sedan får läkemedelsbolagen sälja en massa vaccindoser. Är det sådant som kallas effektiv marknadsföring? Skapa ett hot och tillhandahålla en (mirakel)lösning.

http://flischyflaschoo.blogg.se/2009/october/draft-okt-30-2009.html


Nu sprids smittan rekordsnabbt
Vaccinet räcker inte till. Hur är det i de länder som inte fått tillgång till vaccin som inte ens kunnat vaccinera riskgrupperna på grund av att Sverige trängt sig före i kön? Lettland tror jag var ett av dessa länder. Vore det inte en solidarisk handling att avstå en viss mängd av vaccinet till riskgrupperna i dessa länder. Men då med det vaccin som inte innehåller skvalen och kvicksilver. Fem personer från riskgrupperna har hittills avlidit strax efter vaccinationen.

http://www.skp.se/blogg/2009/10/30/nu-sprids-smittan-rekordsnabbt/


Ta er en funderare till men gör som ni vill
I Schweiz stoppas nu vaccineringen av barn under 18, gravida och de äldre över 60 eftersom man har för dålig information om hur dessa grupper påverkas. Det är bara de svenska experterna som verkar veta allt.

http://www.skp.se/blogg/2009/10/30/ta-er-en-funderare-till-men-gor-som-ni-vill/


Stoppar vaccineringen av gravida och barn!
Schweiz har beslutat att stoppa vaccineringen av barn (upp till 18 år), vuxna över 60 år, samt gravida. Anledningen är att de inte anser att de har fått tillräckligt med/ingen information om hur vaccinet påverkar dessa grupper.

http://vastragotaland.blogspot.com/2009/10/stoppar-vaccineringen-av-gravida-och.html


Svininfluensan ökar när vaccinerna kommit i gång!
SVININFLUENSAN ÖKAR!... Nu rapporteras det om fler fall av Svininfluensan och det i samband med att vaccineringen mot densamma kommit i gång? Finns det en reaktion? Finns det ett samband? Ja det är jag övertygad om, för jag har sett det förut.

http://kgholmstens.blogg.se/2009/october/svininfluensan-okar-nar-vaccinerna-kommit-i.html

Comments

One response to “Alternativa nyheter om svininfluensan A(H1N1) 2009-10-30”
Post a Comment | Kommentarer till inlägget (Atom)

Anonym sa...

Benjamin Freedman varnar Amerika

5 november 2009 kl. 03:36

Skicka en kommentar